Jeg fejrer altid de dødes dag… men ikke på den amerikaniserede version aka: Halloween hvor ethvert kostume helst skal have et slutty twist. Selvom jeg også holder at “A nightmare before christmas”. Men det er den mexikanske, eller faktisk bare den danske Allehelgen jeg fejrer.
Selv om jeg selvfølgelig vil savne at være klædt ud som banan – som jeg var på dette billede, syntes jeg traditionen med at ære og huske de døde er både fin og vigtig. Jess og jeg har vores egen Allehelgens tradition: Gode mennesker, Chili con carne og Margaritas. Det er en djævelsk god kombi. Først år vi holdt det, blev Jess og jeg begge utroligt fulde på den ikke så fede måde: Note to self: man skal ikke prøvesmage margaritaerne inden maden.
I år kører vi igen, og vi glæder os stort. Det er mennesker her fra området vi har inviteret, da det er et arrangement det er bedst at kunne gå hjem fra.
På dette link kan i finde opskriften på den perfekte margarita, og snart kommer Jess Chili.
Pingback: Chefens Julegløgg | Nina Marquardsen | Mad | Jul 2018