Åbenbart er 22. februar international Margarita-dag og derfor kommer her en opskrift på den skønne – men meget meget farlige drink. Jeg har fået et tip af en veninde om at clementiner skulle være super til Margaritaer, hvilket måske kunne gøre dem lidt mere vinter-egnede? Uanset hvad skal det prøves:
Hvor man bruger salt på kanten til den klassiske version, skal man til vinter-versionen bruge caribisk krydderi til kanten, jeg er glad for en del cayenne, men prøv dig frem.
Klassisk Margarita:
5 cl Tequila (Brug en god en – dvs over kr 200,-)
2,5 cl Triple Sec el. Cointreau (nogen bruger Grand Manier)
2,5 cl Frisk presset limesaft
Isterninger
Saltkant
Clementin Margarita:
5 cl Tequila
2,5 cl Grand manier eller evt. agave sirup
1 cl Frisk presset limesaft
2,5 cl frisk presset clementin/mandarin
Isterninger
Kanten: salt blandet med caribisk krydderi (cayenne, paprika, ingefær, allehånde, kanel, muskatnød)
Billedet har jeg tyv-stjålet herfra